• Gastronomia d’autor per esdeveniments

    El Convent de Blanes

La gastronomia d’autor que Jubany Events porta als esdeveniments del convent de Blanes és l’essència de la cuina tradicional catalana, reinterpretant-la des de la innovació i treballant l’explosió dels sentits des de l’experiència gastronòmica.
Treballen plats innovadors que conserven l’essència de tota la vida, amb presentacions que no deixen indiferents i que sempre tenen un detall de personalització per fer que cada esdeveniment sigui diferent.
NANDU JUBANY
Nandu Jubany és un enamorat incondicional de la cuina i un referent de l’alta gastronomia catalana. Lligat a aquest ofici des de la infància, el seu restaurant Can Jubany, a la comarca d’Osona, compta amb una estrella Michelin des de 1998.
Menús
Una proposta gastronòmica que busca i troba l’equilibri entre una cuina tradicional de qualitat i una de moderna i brillant, entre la complexitat i la subtilesa. Sota la batuta del cuiner, els productes de la terra passen de l’hort al plat, amb receptes reinventades, sempre amb productes de proximitat i temporada.
  • El Convent de Blanes
  • El Convent de Blanes

La nostra cuina

Amb la gastronomia d’autor que Nandu Jubany ofereix al Convent de Blanes es reafirma la tradició de la cuina de les àvies en un format 100% actual. Basant-se en el receptari tradicional català, uneix els sabors i valors de sempre amb una presentació sorprenent i actual, que segueix i marca les últimes tendències culinàries.

A casa nostra hi trobareu una proposta gastronòmica que busca i troba l’equilibri entre una cuina tradicional de qualitat i una de moderna i brillant, entre la complexitat i la subtilesa. El secret de l’equip Jubany és conèixer bé el receptari popular i estimar els orígens gastronòmics sense renunciar a res, amb un receptari propi farcit d’enunciats clàssics i de plantejaments moderns.

Background