• Gastronomia d’autor per esdeveniments

    El Convent de Blanes

La gastronomia d’autor que Jubany Events porta als esdeveniments del convent de Blanes és l’essència de la cuina tradicional catalana, reinterpretant-la des de la innovació i treballant l’explosió dels sentits des de l’experiència gastronòmica.
Treballen plats innovadors que conserven l’essència de tota la vida, amb presentacions que no deixen indiferents i que sempre tenen un detall de personalització per fer que cada esdeveniment sigui diferent.
NANDU JUBANY
Nandu Jubany és un enamorat incondicional de la cuina i un referent de l’alta gastronomia catalana. Lligat a aquest ofici des de la infància, el seu restaurant Can Jubany, a la comarca d’Osona, compta amb una estrella Michelin des de 1998.
Menús
Una proposta gastronòmica que busca i troba l’equilibri entre una cuina tradicional de qualitat i una de moderna i brillant, entre la complexitat i la subtilesa. Sota la batuta del cuiner, els productes de la terra passen de l’hort al plat, amb receptes reinventades, sempre amb productes de proximitat i temporada.

La nostra cuina

Amb la gastronomia d’autor que Nandu Jubany ofereix al Convent de Blanes es reafirma la tradició de la cuina de les àvies en un format 100% actual. Basant-se en el receptari tradicional català, uneix els sabors i valors de sempre amb una presentació sorprenent i actual, que segueix i marca les últimes tendències culinàries.

A casa nostra hi trobareu una proposta gastronòmica que busca i troba l’equilibri entre una cuina tradicional de qualitat i una de moderna i brillant, entre la complexitat i la subtilesa. El secret de l’equip Jubany és conèixer bé el receptari popular i estimar els orígens gastronòmics sense renunciar a res, amb un receptari propi farcit d’enunciats clàssics i de plantejaments moderns.

Background