El 22 de juliol vam celebrar al Convent la tradicional festa anual que oferim a amics, clients i al nostre equip.
A la família Biosca i a la famíllia Jubany ens agrada trobar-nos en un dia especial per Blanes per celebrar tot el camí recorregut i tot aquell que ens queda per recórrer.
Com a colofó, un mapping 3D projectat sobre El Convent, aquest any inspirat en tres elements d’aquest meravellós espai: la natura, el mar i els focs d’artifici.
Un final de festa que ja s’ha convertit en tradició.

Gràcies a totes i a tots els que vau compartir amb nosaltres la vetllada i fins l’any vinent!

El passat cap de setmana vam celebrar les portes obertes del Convent perquè les parelles que van pensar en aquest espai com a entorn per al seu casament el puguin conèixer de prop.

Els visitants van passejar per tots els racons del Convent i van gaudir del seu entorn privilegiat arran del mar, en un espai idíl·lic de la Costa Brava. Durant la visita, van poder veure diferents propostes de decoració i tastar la gastronomia d’autor de Jubany que fa de l’àpat una experiència inoblidable per a tots els convidats.

Gràcies a tots i a totes els que ens vau visitar. Us esperem aviat per la vostra celebració, perquè tenim moltes ganes d’ajudar-vos a fer que sigui un casament únic!

El Convent de Blanes celebrarà una jornada de portes obertes el dia 24 de novembre per donar a conèixer els seus espais pensats per a tot tipus de celebracions.

L’espai del Convent de Blanes és idoni per a qualsevol esdeveniment, ja sigui un casament, un banquet, celebracions privades o actes d’empresa (jornades, esmorzars, convencions, trobades o xerrades). Ubicat en un emplaçament idíl·lic de la Costa Brava, les seves instal·lacions compten amb diverses sales i un jardí de més de 5.000 m2 amb vistes a primera línia de mar. La proposta gastronòmica exclusiva a mans de l’equip del cuiner amb estrella Michelin Nandu Jubany marida l’espai amb una gastronomia d’autor a l’alçada d’un moment únic.

Per tal d’oferir el millor servei als visitants durant la jornada de portes obertes, es sol·licita confirmar assistència enviant un correu a comercial@elconventblanes.com o bé trucant al telèfon 667 71 71 10.

Consulta el programa de les portes obertes

Aquest cap de setmana hem celebrat les portes obertes del Convent per convidar a tots i a totes els que es plantegen aquest espai com a entorn per al seu casament, a veure’l de primera mà.

Prop de 200 persones han visitat el nostre espai per conèixer cadascun dels racons amb encant que s’amaguen arran de mar. Les parelles de nuvis s’han passejat per un espai que ha estat reformat recentment. Les obres d’adequació han consistit en reformar la cuina, els lavabos, la creació d’una carpa nova i la construcció d’una nova terrassa guanyada al mar.

La decoració del Convent també ha canviat i s’hi han introduït elements romàntics estil Maria Antonieta, com unes banyeres que serveixen de suport per a cuinar al moment “espetos” i d’altres elaboracions.Els visitants van poder degustar un aperitiu 100% amb essència de mar.

Gràcies a tots i a totes els que ens vau visitar. Us esperem ben aviat per la vostra celebració!

El Convent de Blanes celebrarà unes jornades de portes obertes els dies 17 i 18 de març per donar a conèixer els seus espais aptes per a tot tipus de celebracions.

L’espai del Convent de Blanes és idoni per a qualsevol esdeveniment, ja sigui un casament, un banquet, celebracions privades o actes d’empresa (jornades, esmorzars, convencions, trobades o xerrades). Les instal·lacions compten amb diverses sales i un jardí de més de 5.000 m2 amb vistes a primera línia de mar, a més d’una proposta gastronòmica exclusiva a mans de l’equip del cuiner amb estrella Michelin Nandu Jubany.

L’entorn inigualable a tocar del mar i l’acurada proposta gastronómica de Nandu Jubany es troben al Convent de Blanes per fer “Màgia a la Costa Brava”. Així ho recull l’edició d’octubre de la revista Casar-se a Catalunya en un reportatge especial sobre Jubany Events.

La pàgina dedicada al Convent de Blanes destaca el seu ampli espai de jardí, els salons centenaris i l’excel·lent ubicació i proximitat a Barcelona. També es pot descobrir la màgia del Convent de Blanes en un vídeo en què es mostra com la cuina d’autor de Jubany Events ajuda a fer inoblidable una celebració tan especial com és un casament.

Des del mes de març l’equip de Nandu Jubany gestiona tota la gastronomia del Convent de Blanes. Un espai únic al costat del mar, situat a la Punta de Santa Anna de Blanes, el començament de la Costa Brava. La família Biosca i la família Jubany s’uneixen així per enllaçar el millor de l’espai del Convent de Blanes amb el millor de la gastronomia per aconseguir la màgia en els esdeveniments.

Aquest indret privilegiat s’afegeix als espais que Jubany Events disposa per a l’organització de tot tipus d’esdeveniments a Mas Albereda, Mas d’Osor i Serrat del Figaró. Casaments, presentacions d’empresa, celebracions privades o reunions, i diferents actes d’empresa són alguns dels actes que es poden fer al Convent de Blanes.

La proposta gastronòmica proposada pel cuiner osonenc al Convent de Blanes segueix la línia de la gastronomia d’autor que el caracteritza, buscant l’equilibri entre una cuina tradicional de qualitat i una de moderna i brillant, entre la complexitat i la subtilesa.

Nandu Jubany entoma aquest projecte amb ganes i il·lusió “és un espai formidable per a qualsevol tipus de celebració on la màgia del mar aporta una essència especial”.