Des del mes de març l’equip de Nandu Jubany gestiona tota la gastronomia del Convent de Blanes. Un espai únic al costat del mar, situat a la Punta de Santa Anna de Blanes, el començament de la Costa Brava. La família Biosca i la família Jubany s’uneixen així per enllaçar el millor de l’espai del Convent de Blanes amb el millor de la gastronomia per aconseguir la màgia en els esdeveniments.

Aquest indret privilegiat s’afegeix als espais que Jubany Events disposa per a l’organització de tot tipus d’esdeveniments a Mas Albereda, Mas d’Osor i Serrat del Figaró. Casaments, presentacions d’empresa, celebracions privades o reunions, i diferents actes d’empresa són alguns dels actes que es poden fer al Convent de Blanes.

La proposta gastronòmica proposada pel cuiner osonenc al Convent de Blanes segueix la línia de la gastronomia d’autor que el caracteritza, buscant l’equilibri entre una cuina tradicional de qualitat i una de moderna i brillant, entre la complexitat i la subtilesa.

Nandu Jubany entoma aquest projecte amb ganes i il·lusió “és un espai formidable per a qualsevol tipus de celebració on la màgia del mar aporta una essència especial”.