Esdeveniments

Què fa especial un moment? La companyia, l’espai, la música, la llum, els detalls… i la gastronomia. Tot ha d’estar en sintonia perquè els convidats s’emportin un bon record d’aquell instant.
El Convent de Blanes compta amb l’espai idoni per a qualsevol esdeveniment, ja sigui un casament de somni o un acte d’empresa (jornades, esmorzars, convencions, trobades o xerrades entre d’altres). Les instal·lacions compten amb diverses sales i un jardí de més de 5.000 metres2 amb vistes a primera línia de mar.
La gastronomia del Convent de Blanes consta d’una gastronomia d’autor a mans de l’equip del cuiner amb estrella Michelin Nandu Jubany. La seva proposta gastronòmica busca i troba l’equilibri entre una cuina tradicional de qualitat i una de moderna i brillant, entre la complexitat i la subtilesa Una experiència gastronòmica dissenyada i creada tal i com tu l’has imaginat.
Pel Convent de Blanes cada celebració és una festa única. L’equip de professionals vetlla i coordina tots els detalls perquè sigui un esdeveniment perfecte.
Perquè aquell moment sigui tal i com l’has imaginat!

Casaments

El Convent i el seu entorn natural romanen impregnats d’història i transformen totes les celebracions, recepcions i les festes de casament en una experiència única i entranyable pels protagonistes i convidats.L’organització té cura de tots els detalls i té el ferm propòsit de satisfer els seus desigs amb la finalitat que els moments viscuts a El Convent esdevinguin intensos, inoblidables i deliciosos.

Als nostres salons de bodes, el selecte servei de restauració de El Convent es dóna mitjançant caterings prestigiosos, en els quals hi ha lloc per a la tradició, la innovació, els contrastos entre diversos sabors i textures, la senzillesa i l’acurada elaboració. El saló de banquets per a celebracions (lloc on es trobaven les antigues dependències dels monjos caputxins) té uns impressionants murs de pedra amb la teulada a vuit metros d’alçària, restaurats en la seva totalitat i amb capacitat per 200 convidats.

Els jardins de El Convent oberts a la mar, els miradors amb vistes immillorables al port, a la platja de Blanes, a les cales de la Costa Brava i a mar endins ofereixen un paratge únic on celebrar casaments civils. A la capella consagrada a Santa Anna, es fan els casaments religiosos en un espai més recollit i íntim. Festejar una boda prop de mar i de Barcelona, entre jardins i en un edifici històric i amb caràcter, és un privilegi i marca la diferència. Si a bodes et conviden a El Convent, no veus sinó cel i mar.

Empreses

El Convent és un espai únic dins un marc incomparable, en el qual la intimitat, la singularitat i la calma que aporta el mar estan assegurades, i alhora resulten clau per l’èxit de qualsevol esdeveniment d’empresa que es vulgui organitzar prop de Barcelona.

Degut a les seves característiques, El Convent representa l’excel·lència per les instal·lacions elegants, úniques i originals de què disposa. Es tracta d’un lloc excepcional per celebrar tot tipus d’esdeveniments d’empresa, activitats professionals: reunions, presentacions de productes, kick-offs, sessions de formació, sopars de gala, seminaris, convencions, actes institucionals i polítics, i activitats culturals.

El saló principal i l’auditori estan a una mateixa sala polivalent a la qual es celebren tant sopars de gala per a 200 persones, com presentacions. Aquesta sala té capacitat per a 320 persones. El Convent disposa també d’un ampli jardí de més de 5.000 m² davant de mar. El servei exclusiu de catering d’alta qualitat, l’estricte control de selecció, el tracte personalitzat i la nostra experiència a l’hora d’organitzar esdeveniments garanteixen que el seu acte serà un èxit assegurat.